Pressemelding

13.08.2009 Kategori Aktuelt

Soloalbum fra Sverre Knudsen 28. september

Sverre Knudsen (The Aller Værste!, Løver & Tigre, The Beste, samt over 20 bokutgivelser mm) kommer med sitt første soloalbum 28. september. "La det brenne" er 12 groovy og poppete kjærlighetssanger med ekko av ska og soul, gammelt og nytt, og norske tekster du aldri har hørt maken til.

Albumet er spilt inn med gamle og nye venner i Amper Tone Studio i Oslo og mixet med Yngve Sætre i Duper Studio i Bergen. Utgis på Den Gode Hensikt i samarbeid med Oh Yeah! Records.

Musikere: Sven Kalmar, Eivind Staxrud, Maria A. Knudsen, Mikael Lindqvist, Harald Øhrn, Kjetil Wang, Ole Jørn Myklebust, Kjartan Kristiansen og Eirik Øien.

Se også http://www.knusen.net og http://www.myspace.com/sverreknudsen

 

 

 

Pressebilder kan lastes ned fra: http://www.knusen.net/pressen.php


Forskjellen mellom henne og alt/Er ingenting lenger, er vann og salt … (Fra "La det brenne") Føler du for lite, beibi, går allting over/All kraft renner ut når drømmer bare sover … (Fra "Monster i magen") Line, det fine er over nå/Kaoset vi hersket i er lover nå/Dyret som vekket oss det sover nå … (Fra "Line") Du fikk delt ut en hånd med joker og dronning/Og verktøy av gullregn og kvikksølv og honning/Du har rustet opp nok til å ta alfabetet/Men der er ikke jeg mer, bare så du vet det  …(Fra "Finner meg aldri") Jeg har hjertet hennes ennå, under huden, som en sjel nummer to/En muskel av mohair og mose og kakao og blod … (Fra "Stolthet og sex") Forstyrr meg, hekt meg/Sett meg fast/Jeg viskes ut alene/Trenger en kontrast … (Fra "Forstyrr meg")


RSS